Eindejaars oliebollen actie 2020

Ook dit jaar organiseren we weer de jaarlijkse oliebollen en appelflappenactie. Anders dan voorgaande jaren bakken we echter niet zelf, maar leveren we een kwaliteitsproduct van een bekende bakkerij.

Er is dit jaar geen losse verkoop, levering is uitsluitend op bestelling via onze webshop of eventueel via het bestelformulier wat huis aan huis bezorgd wordt!

We leveren oliebollen met of zonder rozijnen, deze kosten  5,50 per zak van 8 stuks. De appelflappen zijn groter dan u van ons gewend was maar zeker zo smakelijk, deze zijn verpakt per 5 stuks en kosten ook 5,50 per zak

Aanbieding: bij 3 zakken naar keuze is de prijs 5 euro per zak.

U betaalt met iDEAL en uw bestelling wordt aan huis bezorgd op woensdag 30 december tussen 9.00 en 12.00 uur.

Woont u buiten Brakel? Dan dient u uw bestelling af te halen in De Terp op woensdag 30 December tussen 9.00 en 12.00 uur.

Let op: bestellen kan tot uiterlijk 18 december!

De opbrengst is voor de kerk, van harte aanbevolen.

Dank voor uw bestelling!