Schuif aan op Alpha – najaar 2023

Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

Voor wie?
Alpha is voor iedereen!
Het is de plek waar je jezelf mag zijn.
De plek waar je alles mag delen.
De plek waar je mag twijfelen.
De plek waar je welkom bent.
En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen.
Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen


Waarom?

Op Alpha denk je samen na over allerlei inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.
Er zijn ongeveer tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

• Is er meer?
• Wie is Jezus?
• Bidden: waarom en hoe?
• De Bijbel lezen: waarom en hoe?
• Hoe zit het met de kerk?

Welkom!

Zin om aan te schuiven? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend aan tafel gaan? Neem dan contact op met het Alpha team:
Christian Dijkhof      06 – 49792152
Arie Bauman             06 – 21510530
Jennie Bauman        06 – 45783054
Miriam van Rijswijk  06 –13571222