Afbeeldingsresultaat voor alpha cursus

In Brakel mogen we blij en dankbaar zijn, dat we al vele jaren een Alpha-cursus hebben.

Wat is Alpha?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha! Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

 Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. We denken samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

De Alpha bijeenkomst begint met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. Door de maatregelen rondom verspreiding van het corona-virus is er dit seizoen geen Alpha cursus. Maar heb je vragen, neem gerust contact met ons op. alphabrakel@gmail.com