Kinderkoor Immanuel

“Spring eens in de lucht als je Jezus lief hebt”

Nou…. Dat gaan we zeker weer doen! Want zingen en springen, dat doen we op het kinderkoor!

Het kinderkoor draagt de naam Immanuel, dit betekent ‘God met ons’. Wij vormen een onderdeel van het jeugdwerk van de Hervormde Gemeente Brakel. Daarnaast zijn we zijn aangesloten bij De KCZB (Koninklijke Christelijke Zangers Bond). In 2018 bestond Immanuel  25 jaar.

Door het zingen willen wij ons geloof in God overbrengen en andere aanmoedigen in het geloof. Wij zingen in speciale kerkdiensten (Biddag, kerstavond en Pinksteren) in de gemeente van Brakel. Ook krijgen wij uitnodigingen van verzorgings- verpleeg- en ziekenhuizen, het Kerst-Wandel-Event, de zendingsmarkt en we zingen soms met andere kinderkoren uit de Bommelerwaard.

Door het zingen krijgen de kinderen een stukje muzikale ontwikkeling mee. Zingen doet iets met kinderen, ze krijgen energie en worden vrolijk. Ze leren ze iets over ritme en om op te treden voor groepen mensen en kinderen. Kinderen kunnen super enthousiast worden als ze een solo mogen zingen.

Iedere donderdagmiddag (buiten schoolvakanties) repeteren wij van 15:30 tot 17:00 uur in de Terp, Burg. Posweg 4, wil je meer weten stuur ons een mail op kinderkoorimmanuelbrakel@outlook.com.