Open Jeugdwerk ’t Opstakel

Open jeugdwerk ‘t Opstakel
’t Opstakel is de jeugdvereniging voor alle jongeren van 12+ (middelbare school) en ouder.
Wij organiseren activiteiten op zaterdagavond vanuit “de Schaapskooi” in Brakel. Wij willen je van harte uitnodigen op deze avonden waarop we speciaal voor jou een sportieve, spannende, ontspannen of serieuze activiteit organiseren. We beginnen en sluiten de avond altijd met elkaar in “de Schaapskooi”. Kosten voor deze avonden zijn € 6,- pp. Verdere details staan vermeld in de uitnodiging die je krijgt.
Ben jij 12 jaar of ouder en ga je naar de middelbare school, dan ben je van harte
welkom op de avonden van ’t Opstakel. Wil jij ook de uitnodigingen ontvangen? Geef dan jouw gegevens ( naam, adres, tel., geboortedatum, mailadres ) door via
opstakelbrakel@live.nl

Opstakel 14+
Ben jij 14 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom op de 14+ avonden. Ook deze avonden worden georganiseerd vanuit “de Schaapskooi” in Brakel. Tijdens een 14+ avond willen we op een ontspannen manier met elkaar praten over ons geloof en over onderwerpen die jullie in het dagelijks leven bezighouden.
Daarnaast willen we met jouw hulp een leuke activiteit gaan doen, zodat jij je laatste energie van de week nog even op kunt maken…… Kosten voor deze avonden zijn € 7,50 pp.
Heb jij er al zin in???? Wij wel…..!
Uitnodigingen voor de 14+ avonden gaan ook via de mail.
Dus mail je gegevens even door naar opstakelbrakel@live.nl,
dan kunnen wij je een uitnodiging sturen.
Voor meer info: ” www.opstakelbrakel.nl

F Bekijk onze facebookpagina!