De Vakantie Bijbel Week in Brakel zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 augustus 2023. Tijdens deze week zullen we samen zingen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel, leuke knutselwerkjes maken en natuurlijk timmeren aan het bekende timmerdorp! Alle kinderen (uit Brakel en omgeving) die op een basisschool zitten of (net 4 jaar zijn en) daar direct na de zomervakantie naartoe gaan, zijn van harte welkom om mee te komen doen.

Om alle activiteiten te kunnen plannen en goed te laten verlopen is het noodzakelijk dat kinderen zich opgeven voor deze week. Dat kan via het aanmeldformulier op de website van de VBW.

Om het timmerdorp en alle activiteiten daar omheen goed te kunnen laten verlopen, is veel hulp nodig! Wij doen daarom een dringend verzoek: komt uw kind / komen uw kinderen naar de Vakantie Bijbel Week, dan zouden wij het heel erg op prijs stellen als u ook één of meerdere dagdelen komt helpen! U kunt zich opgeven via ‘Opgeven’ en vervolgens kiezen voor ‘Opgave ouder’.

info + aanmelden via: https://vbwbrakel.nl/