2086157_orig

Youth Alpha

Alpha is een cursus van tien interactieve bijeenkomsten waarin je open kunt praten over de basis van het christelijk geloof. De cursus wordt gegeven in cafés, studentenverenigingen, kerken, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen! Alpha Youth is speciaal voor jongeren. Thema’s als ‘Wie is Jezus?’, ‘Bidden, waarom en hoe?’ en ‘Geneest God nu nog?’ komen tijdens de avonden aan bod. Je hoeft helemaal geen voorkennis te hebben! Iedereen is welkom en neem gerust je vrienden mee. Je ontmoet ook leuke, nieuwe mensen en iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. We denken na over allerlei levensvragen. Daar is alle ruimte voor, daar is Alpha Youth voor bedoeld. Samen nadenken over wat het geloof is, wat het voor jou kan zijn en alle vragen daar omheen. Geen vraag is te gek!

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom bij Alpha Youth!

Heb je nog vragen over Alpha Youth? Kijk dan eens op facebookpagina Alpha Youth Brakel & AYA, op www.alphayouth.nl of mail naar youthalphabrakel@gmail.com.

Groetjes van het Alpha Youth – team

Internet-icon  instagram-alpha  F  F

Alpha-homepage-logo-500x333

Alpha Youth & Connect

Vorig seizoen hebben we de cursus Alpha-Youth voor de 10e keer mogen draaien met 12 jongeren! In overleg met de jongeren bleek er de behoefte om elkaar te blijven ontmoeten, gezamenlijk te eten en een onderwerp te bespreken. Hieruit is Connect ontstaan als vervolg op de Alpha-Youth. De startavond van Connect was begin januari en daarna gooide het coronavirus “roet in het eten” waardoor we helaas niet bij elkaar konden komen. Uiteindelijk hebben we het seizoen nog wel met elkaar kunnen afsluiten toen de regels wat versoepeld waren. Besloten is om in het nieuwe seizoen weer te starten voor jongeren tussen de 16 – 21 jaar.

De eerste avond is op vrijdag  9 oktober vanaf 18.30 uur.

Groeten van de leiding: Corné, Lotte, Michael, Naomi, Jeannette