ONLINE COLLECTEBUS DORCAS VOEDSELACTIE

Dorcas Voedselactie 2022: geef voor Oost-Europa

De verschrikkelijke oorlog in Oekraïne schokt de hele wereld. De meest kwetsbare mensen worden hard geraakt. Niet alleen in Oekraïne zelf is de nood hoog. Ook de inwoners van buurlanden Moldavië en Roemenië weten soms niet wat ze moeten. De prijzen voor voedsel stijgen enorm. En wat moet je dan als je een inkomen hebt van een paar tientjes per maand? Het is maar de vraag of er dan eten op tafel komt…

Wij komen in actie voor Oost-Europa. In heel Nederland doen duizenden vrijwilligers mee aan de Dorcas Voedselactie. Dat is hard nodig om vooral ouderen te helpen aan een nieuw houvast. Wij kopen ter plekke voedsel in en maken er pakketten van. Die zijn bedoeld als eerste stap. Maar ook daarna laten we mensen niet los. Wij helpen mensen bij het vinden van nieuwe doelen en we bouwen met hen aan een gezonde toekomst.
Via deze online-collectebus kunt u, van 30 oktober tot en met 30 november 2022, een bedrag doneren. We hopen via deze actie een mooi bedrag op te halen.
Het streefbedrag staat op € 1.000,00. Wat denkt u???  Daar zouden we toch met z’n allen gemakkelijk overheen kunnen gaan. Samen moet dat lukken. Doet u mee?
De Zendingscommissie en Diaconie. 

KLIK HIER VOOR DE COLLECTEBUS

Related