Info

Avond speurtocht BUSy hunt

He jij daar ben je 2,6, 16 of 86 jaar of daar ergens tussen is, en heb je wel zin in een beetje uitdaging en staan je wandelschoenen toch maar stil in de kast, dan moet je hier zijn!
De kerstdagen zijn voorbij, oud & nieuw is gepasseerd en nu weer thuisonderwijs, thuis werken, de deur van de kapsalon en de bioscoop, maar ook van al die gezellige winkeltjes zitten nog op slot.

Tijd om naar buiten te gaan!

Op 7 – 8 – 9 januari 2021 als de zon onder is, mogen de detectives in actie komen in Brakel. Een spannende speurtocht vol speuropdrachten.
Via deze website kun je hier voor inschrijven
De speurelementen zijn deze 3 avonden beschikbaar tussen 17:00 – 22:00 uur
Je kunt zelf starten op het tijdstip wat jullie schikt.

Route:

De route is geschikt voor alle leeftijden en is 3.7 kilometer door de dorpskern van Brakel. De start en finish van de route is op het Marktplein voor de Hervormde kerk. De route, de spelregels en het invulformulier worden enkele dagen van te voren aan u gemaild.
Print deze uit en neem deze mee.
Verder is het verstandig om een pen, een zaklamp, een veiligheidsvestje en een telefoon met QR scanner mee te nemen.

Doel + kosten:

Wij gaan in de benen voor een welkome afwisseling in deze periode, maar ook om ons beentje voor te zetten en bij te dragen aan de crowdfunding voor een rolstoelbus voor Robin de Ruiter.
Robin is een vrolijke en gezellige peuter van 2½ jaar uit Nieuwaal (woonde voorheen in Brakel) en heeft de progressieve spierziekte SMA.
De inschrijfkosten voor deze speurtocht zijn minimaal 5,- per gezin en deze bijdrage is volledig bestemd voor de rolstoelbus van Robin.
Je kunt in de webshop je bijdrage verhogen, naar het gewenste bedrag.

Spelregels:

De belangrijkste spelregels van deze speurtocht zijn, dat we de veiligheidsvoorschriften opvolgen.

Dat is in de eerste plaats de verkeersregels, we lopen op de algemene weg. Zorg voor elkaars veiligheid. (draag daarom een veiligheidsvestje)
Daarnaast houden we ons aan de voorschriften die momenteel gelden, i.v.m. het coronavirus. We lopen met maximaal 2 volwassenen (kinderen tellen niet mee)
Een uitzondering geldt hiervoor, als je allemaal uit 1 gezin komt.
Houdt tijdens de wandeling voldoende afstand van andere wandelaars.

Overige info:

Op de facebook pagina Avond speurtocht BUSy hunt wordt alle informatie gedeeld.
Bij slecht weer wordt de speurtocht een week uitgesteld, dit zal op de Facebookpagina gecommuniceerd worden.

klik op de knop om naar onze Web Winkel te gaan: