U kunt de kerkdienst LIVE meeluisteren. Klik hieronder op de afspeelknop

Player

Er zijn momenteel wat technische problemen met het Live meeluisteren, op sommige apparaten of Browsers werkt niet goed. Mocht bovenstaande Link niet werken, dan kunt u deze link proberen: Live Meeluisteren

De uitzendingen worden gehouden gedurende de reguliere diensttijden.

Herhalingen:

Morgendienst Avonddienst Avondklanken

Opname Archief

U kunt de opgenomen diensten van het afgelopen halfjaar beluisteren, via deze link:

Opname Archief

De laatste opnamen staan direct na uitzending in het archief. Wilt u liever een cd van de opname neem dan contact op met Bas Vervoorn.

Kerkradio aanvragen

Bent u niet in het bezit van een internetaansluiting en wilt u toch van deze mogelijkheid gebruik maken neem dan a.u.b. contact op met uw wijkouderling. De Hervormde Gemeente stelt dan een Lukas internetkerkradio tegen een redelijke vergoeding beschikbaar. De handleiding voor deze ontvanger met de lokale kanaal-lijst kunt u hier opvragen.

Financiële bijdrage

Als u wilt bijdragen in de kosten van de kerktelefoon, dan kunt u uw gift overmaken naar IBAN NL72RABO0310306221 t.n.v. Fonds kerktelefoon. Zo kunnen we deze service blijven bieden.

Voor overige vragen over deze kerkradio via internet, kunt u contact opnemen met Corné de Leeuw van Weenen.