Diaconiecollecte bestemd voor HGJB

Aanstaande zondagavond is de Diaconiecollecte bestemd voor het werk van de HGJB. We willen onze kinderen en jongeren bij Christus brengen. Vanaf jonge leeftijd vertellen we hen verhalen uit de Bijbel. We leggen hen uit wat die verhalen betekenen, voor de mensen toen en voor ons nu. Zo leren we hen met God te leven. Dit doen we niet alleen. De HGJB helpt ons daarbij. Bijvoorbeeld door aansprekende materialen voor catechese en jeugdwerk. Daarom collecteren we voor de HGJB.

Naast het ontwikkelen van aansprekende materialen, organiseert de HGJB ook diverse activiteiten waar ook onze jeugd aan deelneemt. Zoals de HGJB-Scholierenweekenden, de HGJB-Kerstconferentie en de HGJB-TienerTour. Elk jaar bereikt de HGJB vele duizenden kinderen, tieners en jongeren met het evangelie op een manier die aansluit bij hun leefwereld.

Bid mee voor het werk van de HGJB onder kinderen, tieners en jongeren. Dat de jongerenorganisatie de leiding van God mag ontvangen in het ontwikkelen van de materialen en het maken van de juiste keuzes. Daarnaast kunt u het werk van de HGJB ondersteunen met een bijdrage aan de collecte van aanstaande zondagavond.  De Diaconiecollecte is dan bestemd voor het werk van de HGJB. Voor meer informatie klik op onderstaande video.  Van harte aanbevolen. De Diaconie.

video

Related